Azzal, hogy belép a www.3100.hu oldalaira Ön elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója az oldalnak.

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (továbbiakban: Szjt.) 1. § (1) bekezdése értelmében a www.3100.hu website szerzői műnek minősül, így annak minden része szerzői jogi védelem alatt áll.

A KIKOM – KOMPLEX Kft., mint jelen weboldal tulajdonosa, kiadója és üzemeltetője (továbbiakban: Kiadó), fenntart minden, e lap bármely részének, bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával, közzétételével, elektronikus eszközzel történő tükrözésével és terjesztésével kapcsolatos jogot.

A Kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül az Szjt. 16. § (1) bekezdése alapján tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, a design egésze, logo, szoftveres megoldások, stb.) nem magáncélú felhasználása és/vagy értékesítése.

Az oldalak tartalmát, vagy azok egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, (magáncélú felhasználás), de Ön ebben az esetben sem jogosult a lap, vagy annak így többszörözött részeinek további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

Weboldalunkon található értesüléseket, információkat, híreket átvenni (szemlézéssel, kivonatolással) – az Szjt. 34. § (1) bekezdése alapján – csak a www.3100.hu-ra való hivatkozással (www.3100.hu), illetve a konkrét forrásra mutató link (www.3100.hu/…) beágyazásával lehetséges. Az információk átvételének feltételeiről, a hivatkozás formáiról a ide kattintva kérhet részletes felvilágosítást.

Tilos a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is. A jogtalan felhasználás büntető- és/vagy polgári jogi következményeket von maga után!

A Kiadó csak az általa az oldalon elhelyezett tartalmakért felel, így nem vállal felelősséget a fórum- és egyéb oldalain a látogatók által feltöltött üzenetekért és csatolásokért (kép, hang, videó és bármilyen más média). A felelősség az üzenetet és a csatolást elhelyező személyt terheli.

A fórumokat, hozzászólásokat – úgy a www.3100.hu honlapon, mint a kapcsolódó közösségi felületeinken – szükség esetén a Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesülete (MTE) vonatkozó ajánlásának figyelembevételével moderáljuk. Fenntartjuk a jogot a személyiségi, kisebbségi, adatvédelmi jogokat; az alkotmányos elveket, törvényeket sértő; illetve az öncélú, durva, ízléstelen; a honlap működését zavaró, vagy reklám tartalmú hozzászólások törlésére. Fenntartjuk a jogot az előzőek szerint ismétlődően kifogásolható kommentárokat elhelyező hozzászólók letiltására, melyet egyszeri figyelmeztetés előz meg.

Amennyiben oldalainkon kifogásolható tartalmat talál, kérjük jelezze ezt bármely elérhetőségünkön!

A www.3100.hu mindenkor a pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de az oldalon elhelyezett információkból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal!

Salgótarján, 2019. január 1.
KIKOM – KOMPLEX Kft.

Copyright © www.3100.hu – Minden jog fenntartva!