Zajlik a Medvesi Fotós Maraton fotópályázatának zsűrizése

 

Összesen 372 pályaművel jelentkeztek a Medvesi Fotós Maraton június eleji programjának résztvevői az eseményhez kapcsolódó fotópályázatra.

 

Ahogyan a korábbi két alkalommal is történt: a szervezők idén is fotópályázaton várták a résztvevőktől a legjobbnak ítélt felvételeit. Ezekből szakmai zsűri választja ki a legjobbakat.

 

3100.hu | Fotók tízezrei viszik hírét a Medves-vidék táji értékeinek

Fotók tízezrei viszik hírét a Medves-vidék táji értékeinek A hétvégén harmadik alkalommal lebonyolított Medvesi Fotós Maraton alkalmával alsóhangon számolva is minimum több tízezer felvételt készített a program mintegy négyszáz résztvevője. A szervezők reményei szerint ezek közül ők minél többet közzétesznek majd honlapjaikon, blog- és közösségi oldalaikon – ezzel is segítve azt, hogy a táji értékekben igen gazdag Medves-vidéket minél többen megismerhessék és személyesen is kedvet kapjanak a felfedezésére.

 

A Medvesi Fotós Maraton fotópályázatára “táj” kategóriában 149, “emberek” kategóriában 119, “élővilág” kategóriában 104 fénykép érkezett be. A zsűrizés során a legjobbnak ítélt felvételekből várhatóan fotókiállítás is készül majd, melyet a tervek szerint a díjátadóval együtt, szeptemberben mutatnak majd be a nagyközönség számára.

Nem kell azonban addig várniuk az érdeklődőknek, hiszen a szakmai zsűri munkája mellett néhány nap múlva egy közönségszavazáson részeként is megismerhetik majd a nevezett fotókat a Medvesi Fotós Maraton közösségi oldalán keresztül.

 

Kiemelt fotó forrása: Medvesi Fotós Maraton | Facebook