Vonatpótló buszok Somoskőújfalu és Hatvan között

3100.hu Fotó: Teher- és személyvonat együttállása Somoskőújfalun. Ezen a héten egyik sem közlekedik Hatvan és az országhatár között.

Vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat péntekig (2015. szeptember 18-ig) Somoskőújfalu és Hatvan között a teljes vonalon. Vágányzár van Balassagyarmat és Ipolytarnóc között is, itt 2015. szeptember 24-ig szállítják pótlóbuszok az utasokat.

81-es: Somoskőújfalu – Hatvan

A pályakarbantartási munkák miatt valamennyi vonat helyett vonatpótló autóbuszok közlekednek a hét munkanapjain, továbbá már a vasárnap éjjeli utolsó vonatok helyett is az autóbuszokat lehet majd igénybe venni. A vonatpótló járatok indulási helyei az állomások parkolóiban, illetve az azokhoz közeli buszöblökben találhatóak – ezek pontos helyéről az állomásokon és megállóhelyeken lehet bővebb információhoz jutni. Kisterenye-Bányatelep megállóhely esetében a vonatpótló járatok a 21. sz. főúti bekötőútnál, az elágazásnál lévő buszmegállóban állnak majd meg – írja a Rádió Focus. A részletes tájékoztatás a MÁV honlapján, ide kattintva érhető el.

78-as: Balassagyarmat – Ipolytarnóc

A pályakarbantartási munkák miatt valamennyi vonat helyett vonatpótló autóbuszok közlekednek. A MÁV közleményében felhívják rá a figyelmet, hogy Balassagyarmat állomáson a vonatpótló autóbuszokhoz valamennyi viszonylatban biztosítják a csatlakozásokat. A részletes tájékoztatás a MÁV honlapján, ide kattintva érhető el.

3100.hu Fotó: Teher- és személyvonat együttállása Somoskőújfalun. Ezen a héten egyik sem közlekedik Hatvan és az országhatár között.