Volánbusz: csuklós autóbuszok javítása miatt közlekedik több szóló jármű Salgótarjánban

3100.hu Fotó: December 11-től a 3C jelzésű helyi járatokon kívül helyközi autóbuszokat is igénybe vehetnek majd az Eperjes-telepiek

A Volánbusz Zrt. – a KMKK Középkelet-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. jogutódaként – kiemelt figyelmet fordít a Salgótarján városával kötött közszolgáltatási szerződésben vállalt kötelezettségeinek betartására – közölte a cég a 3100.hu megkeresésére, reagálva az önkormányzat helyi járati autóbusz-közlekedéssel kapcsolatban közzétett erős kritikájára.

A Volánbusz Zrt. az önkormányzat által megfogalmazott konkrétumokkal kapcsolatban azt közölte: a meghibásodások mellett két csuklós autóbusz szélvédője közlekedési balesetek során betört, ezek cseréje pedig több napot igényel. Tájékoztatásuk szerint a helyzet megoldása érdekében 4 darab szóló autóbuszt helyeztek át Salgótarjánba.

A Volánbusz Zrt. Kommunikációs Igazgatósága aláhúzta: fokozott figyelemmel kísérik járataik közlekedését, szükség esetén pedig megteszik azokat az intézkedéseket, amelyekkel csökkenthető az esetleges késések, járatkimaradások száma. A járművek műszaki állapotának ellenőrzéséről, karbantartásáról a műszaki szakszolgálat rendszeresen gondoskodik – tették hozzá. A Volánbusz Zrt. egyben elnézését kért utasaiktól a kellemetlenségért.

 

Kiemelt fotónk illusztráció!