Vojtkovszky Attila lett az év nógrádi iskolarendőre

 

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság munkatársa vehette át “Az év iskolarendőre” elismerést – közölte a 3100.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

Az Országos Balesetmegelőzési Bizottság nemrégiben átadta “Az év iskolarendőre” elismerést azoknak a rendőrök, akik az elmúlt tanév során megyéjükben az iskola rendőre programban kiemelkedő teljesítményt nyújtottak. Az oktatási intézményekben jelen lévő program során az iskolarendőrök folyamatos kapcsolatot tartanak fenn az oktatási intézményekkel, bűn- és balesetmegelőzési témájú előadásokat tartanak, illetve részt vesznek az iskola nagyobb rendezvényein.

Nógrád megyében “Az év iskolarendőre” elismerést Vojtkovszky Attila senior rendőr főtörzszászlós, a Salgótarjáni Rendőrkapitányság munkatársa vehette át. A képzett DADA (mozaikszó, amelyben a betűk jelentése: Dohányzás – Alkohol – Drog – AIDS) programot oktató és Városi Balesetmegelőzési Bizottság tikár több éve folyamatosan látja el, magas színvonalú szakmai munkáját a salgótarjáni és Salgótarján környéki oktatási intézményekben.

 

Kiemelt fotó: Vojtkovszky Attila, “Az év iskolarendőre” Nógrádban (Forrás: Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság)