Vasvillával támadt haragosára egy salgótarjáni nő

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérletének ügyében folytat eljárást egy 46 éves salgótarjáni lakos ellen, aki otthonában, egy vasvillával támadt haragosára.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a történtekről annyit közölt, hogy a nő vasárnap késő délután jelent meg haragosa salgótarjáni házánál, ahol hangos szitkozódást követően a magával vitt vasvillával kitörte a lakás bejárati ajtajának üvegeit. Ezután a házból kilépő idős asszonyra támad rá, a vasvilla nyelével a sértettet több alkalommal fejen ütötte. A történteknek az idős nő fia vetett véget, aki kicsavarta a nő kezéből a vasvillát, a támadó ezután távozott a helyszínről.

A bántalmazás következtében az idős nő könnyű sérülést szenvedett, de az, hogy nem szenvedett el súlyosabb sérüléseket, csak a véletlennek volt köszönhető – emeli ki a rendőrség. A bejelentést követően rövid időn belül a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállított nő kihallgatása során elismerte a bűncselekmény elkövetését – közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

Kiemelt fotó: Az elkövető által használt vasvilla a bűncselekmény helyszínén (Fotó: Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság)