Vascsővel ütött a szilveszteri buliban egy etesi férfi

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség és egyben felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett ügyében folytat eljárást egy 34 éves etesi lakos ellen – tájékoztatta honlapunkat a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a férfi 2015. december 31-én 22:30 körül – Etes belterületén, egy szórakozóhelyen – keveredett szóváltásba egy zártkörű rendezvény résztvevőivel, akik távozásra szólították fel. A 34 éves férfi a vendéglátó egységben és az épület előtt fenyegetőzött, hangoskodott, majd egy zárt kertből – a kerítésen átmászva – eltulajdonított egy fél méter hosszúságú vasrudat, amellyel megütötte korábbi vitapartnerét. A sértett az ütés következtében a karján és a fején megsérült.

A nyomozók a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 34 éves K. Ignácot beazonosították, lakóhelyén elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya – szakértők bevonásával – folytatja a további eljárást.