Vasárnap ismét ünnepi műsorral várja nézőit a Salgótarjáni Városi Televízió

Varga András, a Salgótarjáni Katolikus Főplébánia esperes-plébánosa látszik egy kamera kijelzőjén az első adventi gyertya meggyújtásának televíziós felvételén Salgótarján főterén 2020. november 28-án (Fotó: MTI/Komka Péter)

Aranyvasárnapra is ünnepi műsorral készül a Salgótarjáni Városi Televízió. A részleteket, valamint a meghívott vendégek névsorát Balogh Katalin, a televíziót működtető Salgótarjáni Rendezvény és Médiaközpont Nonprofit Kft. vezetője ismertette.

Balogh Katalin elmondta: az aranyvasárnapi ünnepváró műsorban lesz sütés-főzés, diós és mákos bejgli készítés, továbbá ismét jelentkezik majd az Adventi Kreatív című műsor is, melyben a nézők ezúttal az ajándékok csomagolásához kapnak majd hasznos ötleteket. Fenyőfa-körképpel is készülnek a televízió munkatársai, akik arra voltak kíváncsiak, milyen fenyőfát preferálnak a salgótarjániak.

Balogh Katalin ismertetése szerint a vasárnap 16 órától látható műsor vendége lesz Fekete Zsolt polgármester, beszélgetnek majd Al Ghaoui Hesna díszpolgárral, továbbá megosztja majd a nézőkkel ünnepi gondolatait Beer Miklós, a Váci Egyházmegye nyugalmazott püspöke is. Felvételről láthatják majd a nézők a város adventi koszorújánál a negyedik gyertya meggyújtását, az imádságot Horváth-Hegyi Ádám evangélikus lelkész vezeti majd.

 

A harmadik adventi gyertyát is meggyújtották Salgótarjánban

Veszelovszki Balázs tanár, helytörténész gyújtotta meg a harmadik gyertyát Salgótarján adventi koszorúján, a zagyvapálfalvai Jézus Szíve Plébánia képviseletében. Az eseményt, akárcsak az előző két alkalommal, most is műsorra tűzte a Salgótarjáni Városi Televízió, így becsempészve minden otthonba az ünnepi hangulatot és a meghitt várakozást.

A második adventi gyertyát is meggyújtották Salgótarjánban

Németh Judit, a Salgótarjáni Református Egyházközség lelkésze gyújtotta meg a második gyertyát Salgótarján adventi koszorúján. Az eseményt, akárcsak múlt héten, ezúttal is vasárnap délután négy órától sugározta a Salgótarjáni Városi Televízió, így becsempészve minden otthonba az ünnepi hangulatot.

Meggyújtották az első adventi gyertyát Salgótarjánban

Varga András római katolikus esperes-plébános gyújtotta meg az első gyertyát Salgótarján adventi koszorúján. Bár a járványhelyzet miatt az ilyenkor szokásos ünnepség elmaradt, az eseményt a Salgótarjáni Városi Televízió vasárnap délután négytől sugározta, ezzel eljuttatva minden otthonba az ünnepi hangulatot.

 

Kiemelt fotó: Varga András, a Salgótarjáni Katolikus Főplébánia esperes-plébánosa látszik egy kamera kijelzőjén az első adventi gyertya meggyújtásának televíziós felvételén Salgótarján főterén 2020. november 28-án (Fotó: MTI/Komka Péter)