Vándor Éva, a Zenthe Ferenc Színház színésznője is szerepel a Psycho60-ban

Hatvan magyar színésznővel forgatták újra a Psycho című film híres zuhanyjelentét, utalva arra, hogy Alfred Hitchcock kultikus filmjét éppen 60 éve mutatták be.

A Psycho60 című rövidfilm mindegyik snittjében másik színésznő látható, köztük Törőcsik Mari, Péterfy Bori, Osvárt Andrea, Haumann Petra, Hűvösvölgyi Ildikó vagy Pásztor Erzsi, de szerepel a rövid alkotásban Vándor Éva, a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház társulatának tagja is. Végh Vozó Zoltán rendező filmjéhez a díszletet az Örkény Színházban építették fel, legyártották a henteskés pontos mását, a lefolyót, a zuhanyfejet, és minden megtettek, hogy megtalálják a tökéletes zuhanyfüggönyt is.

PSYCHO 60

60 éves Hitchcock Psycho című filmje. Képkockáról képkockára újraforgattuk a zuhanyjelenetet 60 színésznővel. Minden snittben másik színésznő, mi így kívánun…

Psycho Perfect Remake 1960-2020 side-by-side

60 éves Hitchcock Psycho című filmje. Képkockáról képkockára újraforgattuk a zuhanyjelenetet 60 színésznővel. Minden snittben másik színésznő…

A kisfilm egy szülinapi rajongói projektnek indult, de annak köszönhetően, hogy igazán híres színésznők is elvállalták, egészen nagyra nőtt. Mivel a készítők mindenképp meg akarták mutatni, hogy melyik snittben ki látható, a stáblista végül hosszabb lett, mint maga a jelenet.

 

Kiemelt fotó: Képkocka a Psycho 60 című rövidfilmből