Ünnepi műsorokkal várja nézőit a Salgótarjáni Városi Televízió

Varga András, a Salgótarjáni Katolikus Főplébánia esperes-plébánosa látszik egy kamera kijelzőjén az első adventi gyertya meggyújtásának televíziós felvételén Salgótarján főterén 2020. november 28-án (Fotó: MTI/Komka Péter)

Ünnepi műsorfolyammal várja a nézőket karácsonykor a Salgótarjáni Városi Televízió. A részletekről Balogh Katalin, a televíziót működtető Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. vezetője beszélt portálunknak.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a Salgótarjáni Városi Televízió mind a négy adventi gyertyagyújtást sugározta, emellett pedig más, ünnepi témákkal és beszélgetésekkel várta a képernyők elé a nézőket. Balogh Katalin elmondta: az adventi beszélgetéseket Karácsony napjain megismétlik, így most az is megtekintheti ezeket, aki esetleg korábban lemaradt róluk.

Kiemelte, hogy ebben az évben egy nagyon jó partneri együttműködés alakult ki a Salgótarjáni Városi Televízió és a Váczi Gyula Alapfokú Művészeti Iskola között. Ennek köszönhetően egy ünnepi hangversennyel is készültek, amit december 23-án, 19 órától vetítenek majd, december 25-én pedig Swing Karácsonnyal kedveskednek a nézőknek.

Ezen kívül pedig felidézzük az elmúlt évek legérdekesebb adventi-karácsonyi pillanatait, így érdemes karácsonykor is a Városi Televízióra kapcsolni – tette hozzá Balogh Katalin.

 

Kiemelt fotó: Varga András, a Salgótarjáni Katolikus Főplébánia esperes-plébánosa látszik egy kamera kijelzőjén az első adventi gyertya meggyújtásának televíziós felvételén Salgótarján főterén 2020. november 28-án (Fotó: MTI/Komka Péter)