Új értékesítési pontot nyitott a Zenthe Ferenc Színház

3100.hu Fotó: Új értékesítési pontot nyitott a Zenthe Ferenc Színház a TESCO salgótarjáni áruházában

Csütörtök délután nyílt meg a Zenthe Ferenc Színház új jegyértékesítési pontja a salgótarjáni Tesco Bevásárlóközpontban, Zenthe Pont néven. Simon Lajos, a színház igazgatója lapunknak elmondta, hogy az új évadnak egy teljesen új értékesítési- és marketingkoncepcióval vágtak neki. Céljuk, hogy minél közelebb jussanak a közönségükhöz, ezért is teremtenek újabb lehetőséget a jegy- és bérletvásárlásra. Simon Lajos kiemelte:

egy év alatt körülbelül 30 ezerrel növelte meg nézői számát a színház.

Ezt a tendenciát szeretnék folytatni, és még több előadást játszani, egyre nagyobb közönség előtt. A Tesco Áruházban nyitott eladási ponttal is az a céljuk, hogy még több embert elérjenek. Akiknek nincs lehetőségük ellátogatni a Városi Jegyirodába, azok a szokásos vásárlás mellett itt

nem csak a testnek, hanem a szellemnek is vásárolhatnak, színházjegy vagy bérlet formájában – fogalmazott a színház igazgatója.

Lászlók Attila, a salgótarjáni Tesco áruházvezetője bízik benne, hogy sikeres lesz az együttműködés, és minél több nézőt tudnak bevonzani a Zenthe Ferenc Színházba. Elmondta azt is, hogy számukra nagyon fontos a jó kapcsolat kialakítása a helyi cégekkel, vállalkozásokkal, és a jövőben is erre fognak törekedni. Simon Lajos még hozzátette: kidolgoznak majd olyan kedvezményeket, amik kifejezetten a Tesco dolgozóinak szólnak, hiszen az ő céljuk is az, hogy a lehető legszélesebb körhöz juttassák el a színház élményét.

A 2020/2021-es évadban a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház hat premiert mutat be, lesz továbbá egy ifjúsági, egy gyermek- és három felolvasószínházi bemutató is, így összesen 11 új darabot láthatnak a nézők a szeptember 18-án kezdődő szezonban.

 

Kiemelt fotó: Új értékesítési pontot nyitott a Zenthe Ferenc Színház a TESCO salgótarjáni áruházában