Több baleset is történt a megyében ma reggel

Kazár, Vizslás-Újlak, Érsekvadkert.

Megcsúszott, az árokba borult, majd egy villanyoszlopnak csapódott egy személyautó ma kora reggel Kazáron, a Diófa úton. A tetejére fordult autó műszaki mentéséhez a salgótarjáni hivatásos tűzoltók vonultak, akik miután áramtalanították a járművet, kerekeire állították azt. Az autóban csak a sofőr utazott, aki saját erejéből kiszállt autójából, ezt követően őt a mentőszolgálat munkatársai a helyszínen ellátták. A balesetben a villanyoszlop is megsérült, ennek helyreállításáról az illetékes szolgáltató szakemberei gondoskodnak. Az árokba csúszott autót végül a helyi önkormányzat munkagépének segítségével tudták az árokból kihúzni a tűzoltók, majd ez után megszűnt az útzár az érintett útszakaszon – tájékoztatta honlapunkat a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A 21-es főúton, Vizslás-Újlak külterületén egy Kisterenye felől érkező személygépjármű ütközött neki az út menti szalagkorlátnak. A baleset következtében nem sérült meg senki, a négysávos főút forgalma három sávon, rendőri irányítás mellett haladt.

A 22-es főúton Érsekvadkertnél több személygépkocsi is az árokba csúszott. Az eljegesedett útburkolaton történt balesetekben egy személy megsérült, a helyszíni szemle és műszaki mentés ideje alatt a forgalom rendőri irányítás mellett fél pályán haladt.

 

Kiemelt fotó forrása: Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság | Salgótarjáni HTP