Színházi élménnyel hálálják meg a járvány ellen küzdők munkáját

Ünnepi műsor mellett ajándékot is vitt a Zenthe Ferenc Színház a salgótarjáni kórház dolgozóinak Semmelweis-napon: az intézmény dolgozói közül akár nyolcszázan is ingyenesen tekinthetik meg a Zenthe Nyár rendezvénysorozat négy előadásának egyikét.

Fekete Zsolt, a megyeszékhely polgármestere a Semmelweis-nap alkalmából tartott ünnepségen jelentette be, hogy az önkormányzat és a Zenthe Ferenc Színház közösen úgy döntött, 800 belépőjegyet adományoz a Szent Lázár Megyei Kórház és Rendelőintézet munkatársainak, valamint az Országos Mentőszolgálat Salgótarjáni Állomásán dolgozóknak. Az érintettek előzetes regisztráció után díjmentesen tekinthetnek meg egy előadást az augusztus 3. és 16. között zajló programsorozaton.

Erőt és reményt szeretnének adni közös táncukkal a salgótarjáni kórház dolgozói

Egymásnak és a város lakosságának is erőt és reményt szeretnének adni közös táncukkal a salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórház munkatársai, sok más közösséghez hasonlóan ezért csatlakoztak ők is a Jerusalema “kihíváshoz”.

Salgótarján polgármestere hozzátette: ezen felül a háziorvosi szolgálatban, a kereskedelemben, a rendvédelmi szerveknél, valamint a helyi és helyközi tömegközlekedési cégek alkalmazottjaiként helyt állókat is vendégül látják, akik ugyancsak díjmentesen vehetnek részt a Zenthe Nyár egy előadásán.

 

3100.hu Fotó: A felajánlást Fekete Zsolt polgármester és Aranyosi-Szatmáry Alexandra, a Zenthe Ferenc Színház gazdasági vezetője nyújtotta át Dr. Szabó Gézának, a Szent Lázár Megyei Kórház főigazgató főorvosának