Színezzük ki Salgótarjánt! – A Kistarján úton már megvalósult egy falfestés

A közelmúltban megalkották az önkormányzat által meghirdetett Színezzük ki Salgótarjánt! elvenezésű pályázat támogatásának segítségével megvalósult első falszínezést: a Kistarján út 4-es számú társasház lakóközössége ragadott ecsetet és varázsolt egy tájképet az épület bejárata melletti falra.

A Színezzük ki Salgótarjánt! pályázat keretében az önkormányzat civil szervezeteket, kisebb közösséget támogat abban, hogy a Sakkozzuk ki! Akciócsoport tevékenységének mintájára közösségi festéseket szervezzenek, és így színesebbé tegyék lakókörnyezetüket. Az önkormányzat az idei évben egymillió forintos keretet biztosít ilyen és hasonló akciók támogatására, pályázatonként legfeljebb 100 ezer forint nyerhető el. A jelentkezéseket folyamatosan várják, de a pályázati úton elnyert támogatást legkésőbb december 15-ig fel kell használni. Részletek a salgotarjan.hu honlapon érhetőek el.

 

Kiemelt fotó: Önkormányzati támogatás segítségével megvalósult falfestés a Kistarján út 4. szám alatti társasház bejárata melletti falon (Fotó: Salgótarján | Facebook)