Szabó Csaba a kormánypártok salgótarjáni szervezeteinek polgármesterjelöltje

A Fidesz salgótarjáni szervezete arról tájékoztatta a 3100.hu-t, hogy a napokban tartott taggyűlésükön több fontos döntés is született.

A helyi szervezet az őszi önkormányzati választásokra a Fidesz-KDNP pártszövetség színeiben Szabó Csaba önkormányzati képviselőt javasolja polgármesterjelöltnek.

Szabó Csaba üzemeltetési és tervezési feladatokat ellátó, illetve beruházások és fejlesztések előkészítéséért és lebonyolításáért felelős mérnökként 25 évig a helyi vízműnél dolgozott, ötödik éve pedig a Szent Lázár Megyei Kórháznál lát el ilyen feladatokat. 2014-től a városi közgyűlés tagja, mint a salgótarjáni 7-es számú választókerületben (Forgách-telep, illetve a Rákóczi és a Csokonai utak környékének egy része) megválasztott önkormányzati képviselő. Huszonhat éve házas, két lánygyermek édesapja.

A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség salgótarjáni szervezetének taggyűlésén tisztújítás is történt. Elnöknek Skuczi Nándort, az elnökség tagjainak pedig Fenyvesi Gábort, Laczkó Rolandot és Turcsány Lászlót választották. A taggyűlésen döntöttek továbbá a kongresszusi küldöttekről is – közölte a 3100.hu-val a párt helyi szervezete.

     

3100.hu Fotó: Szabó Csaba, a kormánypártok salgótarjáni polgármesterjelöltje a Polgári Salgótarjánért Alapítvány Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából rendezett megemlékezésén