Sószoba kialakítására fordítják a Gabora Gálán összegyűlt adományt

A bevételek és a kiadások összesítését követően néhány napon belül kiderül, pontosan mekkora összeggel tudja támogatni az esemény az idei kedvezményezettet, a Jó Pásztor Katolikus Óvodát. A nagyságrend bármekkora is legyen, az egy sószoba kialakításához fog hozzájárulni a Damjanich úti intézmény nyári bővítése során.

Négy csoportban összesen nyolcvan gyermek jár az intézménybe, ami azt is jelenti, hogy a kollégáim mellett nyolcvan család segítette a sportesemény lebonyolítását – mondta el a 3100.hu kérdésére Bali Imréné óvodavezető.

Újfent tudatosult bennem, hogy összetartó közösséget alkotunk. Végtelen öröm, hála és büszkeség van szívemben látva a szülők és a munkatársak segítőkészségét – emelte ki az intézményvezető.

Megtudtuk, hogy a nyári hónapokban egy nagyobb felújítás és bővítés kezdődik majd a Jó Pásztor Katolikus Óvodában. Az intézménnyel szomszédos épületet – fenntartóként – már korábban megvásárolta a Váci Egyházmegye. Az épület a felújítás után lehetőséget ad majd egy újabb óvodai csoport indítására, itt pótolják a tornaszoba jelenlegi hiányát, illetve egy sószobát is kialakítanának. Utóbbira fordítják majd a gálán összegyűlt adományt. Bali Imréné kitért arra is, hogy tervek szerint – reagálva a városi igényekre – az asztmatikus és allergiás betegségekkel küzdők is használhatnák majd a sószobát a nevelési időn kívüli, délutáni órákban.

 

3100.hu Fotó: Az óvoda növendékei egy rövid zenés-táncos műsorral kedveskedtek a nézőknek