Salgótarjánban startol az idei bokszév

A Felix Promotion iroda az első idei élő televíziós rendezvényén ismét egy új várost kapcsol be a magyar profi ökölvívás vérkeringésébe – olvasható honlapjukon. A vállalkozás most már hivatalosan is bejelenthette, hogy február 20-án, Salgótarjánban hozza tető alá az év első rendezvényét.

Az esemény programjában a legismertebb magyar hivatásos ökölvívók is kesztyűt húznak, így kötelek közé lép többek között a legmagasabban rangsorolt honi versenyző, a cirkálósúlyú Magyar bajnok, Szellő Imre (10 győzelem, 0 vereség), a feltörekvő középsúlyú Harcsa Norbert (2 győzelem, 0 vereség), az ugyanebben a kategóriában szereplő veretlen Pintye Szabolcs (10 győzelem, 0 vereség, 1 döntetlen), a félnehézsúlyú Magyar bajnok Baranyi Richárd (14 győzelem, 1 vereség), valamint a pehelysúlyú Magyar bajnok Laki Róbert (11 győzelem, 0 vereség, 1 döntetlen) is.

A tervek szerint Bedák Zsolt (25 győzelem, 1 vereség) is szorítóban lép miközben menedzsmentje és Nonito Donaire képviselői egyeztetnek egy áprilisi WBO kispehelysúlyú világbajnoki címről. A Felix Promotion eseményeit idén is a közszolgálati MTVA vállalat M4 Sport csatornája közvetíti – közölték.

 

Kiemelt fotó forrása: www.felixpromotion.com