“Salgótarján 100 éve város” – logópályázatot hirdettek az évforduló alkalmából

Közös logópályázatot hirdet Salgótarján várossá nyilvánításának századik évfordulója alkalmából Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft.

A kerek jubileumra olyan kreatív logóterveket várnak, amin szerepel a “Salgótarján” szó és a “100”-as szám, szimbolizálja a város értékeit, esetleg múltját, de stílusában a jövőbe tekint. Fontos továbbá, hogy a logó könnyen beilleszthető legyen bármilyen arculatba, illetve arculati elembe.

Egy alkotó több logótervet is készíthet, a nevezés ingyenes. A díjnyertes pályázat tulajdonosa százezer forint pénzdíjban részesül. A grafikákat augusztus 27-ig várják a 100@salgotarjan.hu e-mail címre, a beérkezett pályaműveket a zsűri szeptember 3-ig bírálja el. Az értékelésnél a felhívásban szereplő követelmények teljesítését, a város egy-egy nevezetességének, sajátosságának megjelenését, illetve az ötlet eredetiségét, frissességét is figyelembe veszik majd. A „Salgótarján 100 éve város” című logópályázat további feltételeiről a Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. honlapján olvashatnak.

 

Kiemelt képünk illusztráció! (Fotó: Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft.)