Programajánlatok: Advent, Szilveszter, ExperiDance…

Hat programajánlat az elkövetkezendő egy hónapra.

Adventi Sokadalom

Színes adventi programok várják önöket a Fő téren december 18-án 15 órától. Az Adventi sokadalomban láthatnak betlehemes játékot, zenés- és táncelőadásokat a legszebb hagyományok nyomán. Az Ifjú Nógrád Táncegyüttes műsora után ebben az évben is fellobban a szeretet lángja, majd a Vaga Banda élőzenés gólyalábas műsorát láthatják. Idén is kihirdetik a legszebb mézeskalács házikót, valamint kőlevessel, forralt borral, teával és sült almával várják a Fő térre látogatókat.

Adventi gyertyagyújtás

December 19-én délután 15:30-kor gyújtják meg a negyedik adventi gyertyát a Fő téren. Az imádságot a Salgótarjáni Evangélikus Egyházközség vezeti majd.

Családi bérlet előadása

December 27-én 14 órától a Családi bérlet soronkövetkező előadását láthatják. Ez alkalommal a GoMoly Színpad társulata mutatja be A mumus című zenés mesejátékot. Szólójegyek már kaphatók az intézmény jegypénztárában.

Városi Szilveszter

Szilveszterezzen a Stécé Kávéházban! 15 féle meleg és hideg ételt felvonultató svédasztalos vacsora, éjféli falatozás, nagy táncparkett és fergeteges élőzenés bulihangulat a Mr Sam Band-dal. Asztalfoglalás a 06/32 310-503 valamint a 06/30 207-3426-os telefonszámon lehetséges.

Újévi Hangverseny

Legyen részese az új év első salgótarjáni zenei élményének. Újévi hangverseny Hűvösvölgyi Ildikóval, Pándy Piroskával, Nagy Ibolyával, Somogyi Katalinnal, Pankotay Péterrel és Derzsi Györggyel a József Attila Művelődési Központ színháztermében. Az est során elhangzanak a legismertebb operett és musical duettek, a legnépszerűbb keringők és polkák. Az újévi hangversenyen közreműködik a Salgótarjáni és a Váci Szimfonikus Zenekar. Vezényel Kiss Zoltán és Farkas Pál. Belépők már kaphatók a Művelődési Központ jegypénztárában.

 

 

ExperiDance bérlet

2016. január 18-án az ExperiDance Társulata ismét Salgótarjánba látogat. Bérletsorozatuk következő előadásában Velence rejtélyes élete az ExperiDance színpadán vár felfedezésre. Velence titkai, melyek évszázadok óta izgatják az emberiség fantáziáját, lélegzetelállító táncelőadásban kerülnek napvilágra az ExperiDance színpadán. A karneváli maszkok mögött ellentmondásokkal és szenvedéllyel teli ösztönvilágot találunk, amely teljes pompájában mutatkozik meg Román Sándor koreográfiáján keresztül.