Idén ismét együtt várhatják a ponthatárok kihirdetését a salgótarjáni felvételizők

Idén ismét megrendezik a Pont Ott Partit Salgótarjánban, ahol a felvételizők együtt várhatják a felsőoktatási felvételi ponthatárok kihirdetését, majd remélhetőleg közösen ünnepelhetik a sikeres felvételit az este folyamán.

Az eseményt szervező Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. kulturális igazgatóhelyettese, Andrássy Nóra a 3100.hu-nak elmondta: nagy örömükre szolgál, hogy csütörtökön idén ismét megrendezhetik a Pont Ott Partit. Az országos programsorozathoz először 2017-ben csatlakoztak, és boldogok, hogy Kecskemét, Pécs, Győr, Szeged, Debrecen, Miskolc és Budapest mellett Salgótarjánban sem maradnak ki a ponthatár-váró buliból a fiatalok – fejtette ki Andrássy Nóra.

A Fő téren tartott eseményen a feszültségoldásért olyan előadók felelnek majd, mint Manuel, Rico&Miss Mood, valamint Kollányi Zsuzsi. A nyilvánosságra hozott ponthatárokat este nyolc körül, az óriás led kivetítőn közvetítik majd, ezután pedig Kasza Tibi, az AK26, illetve Newik lép színpadra, a hangulatot pedig az elmaradhatatlan extrém játékok is felpörgetik majd.

Andrássy Nóra ismertette továbbá: az eseményen idén is lesznek kiállítók, a járványügyi szabályok miatt azonban csak korlátozott számban. Ahogy arról portálunk is beszámolt, a rendezvényre látogat az Óbudai Egyetem is, az ő standjuknál karriertervezéssel kapcsolatos tanácsokkal és képzési információkkal várják majd az érdeklődőket.

 

Kiemelt archív fotó: Fiatalok a felsőoktatási ponthatárok bejelentésén, a Pont Ott Parti 2017-es budapesti rendezvényén (MTI Fotó: Mohai Balázs)