Péntekig tartja az előző évad bérleteseinek megszokott helyét a Zenthe Ferenc Színház

Üres nézőtér Salgótarjánban (Fotó: Zenthe Ferenc Színház)

Pénteken lezárul a bérletértékesítés első szakasza a Zenthe Ferenc Színháznál. A bérlettulajdonosok személyre szóló, hivatalos tájékoztatást kaptak a 2019/2020-as évad lezárásáról, valamint az elmaradt előadások után járó kompenzációs kupon felhasználásának folyamatáról.

A szólójegyek esetében három előadásnál a megváltott jegyek érvényesek lesznek egy későbbi időpontra, az elmaradó előadások jegyei pedig becserélhetőek. A járvány miatt 69 előadás maradt el Salgótarjánban.

A bérletek megújítására 2020. július 17-ig van lehetősége azoknak, akik a megelőző évadban rendelkeztek az egyes sorozatokra szóló évadbelépővel, és a folytatásban is a megszokott helyükről szeretnék megtekinteni az előadásokat.

Szombattól már bármely szabadon maradt székre foglalhatóak lesznek a színház által meghirdetett bérletek.

A teátrum korábban bejelentette: 20 fős állandó társulattal vágnak neki az ősznek, hat premiert bérletben, egyet szólóelőadásként mutatnak be. Vendégművészként Gálvölgyi János, Szabó Erika, Mészáros András, Schlanger András, Bacsa Ildikó, Kátai Kinga, Ágoston Péter és Tarpai Viktória csatlakozik az új darabokhoz.

 

Kiemelt fotó: A salgótarjáni nézőtér (Fotó: Zenthe Ferenc Színház)