Péntek este nem lesz víz a vásártéri lakásokban

A salgótarjáni ivóvízvezeték-hálózat rekonstrukciós munkálatai miatt pénteken estétől egészen másnap reggelig nem lesz víz a Vásártér teljes területén. Forgalomkorlátozásra is számítani kell az Üvegfúvók szobra környékén – tudtuk meg a kivitelezőtől.

Szeptember 7-én este 18 órától kezdődnek majd a munkálatok az úttest felbontásával az Úttörők úti ivóvízvezeték-rekonstrukció részeként. Emiatt forgalomkorlátozás lesz érvényben a Rákóczi út Üvegfúvók szobra előtti szakaszán, ahol előreláthatólag a belváros felé vezető sávot zárják majd le. A korlátozás egészen a vezetékcsere utáni új aszfaltburkolat elkészítéséig érvényben lesz, várhatóan hétfő délutánig.

A fővezetéket érintő munkálatok miatt az ivóvíz-szolgáltatás is szünetel majd a Vásártér teljes területén 2018. szeptember 7-én, pénteken 20 órától kezdődően. A kivitelező arra hívja fel a figyelmet, hogy bár a vízmű lajtos kocsikat biztosít a területre, de aki tud, napközben előre gyűjtsön vizet az esti, éjszakai használatra. A kivitelező tájékoztatása szerint a vízszolgáltatást legkésőbb másnap, szombaton reggel 6 órától újra biztosítani fogják majd a vásártéri lakóknak.