Őrizetben az egyházasgergei rablók

(Forrás: www.police.hu)

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 19 éves és egy 22 éves egyházasgergei lakos ellen. A salgótarjáni rendőrök egy órán belül elfogták a két férfit – tájékoztatta honlapunkat a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

A 19 éves férfi tegnap délelőtt, 2015. július 10-én 11 óra körül Egyházasgerge belterületén egy időskorú férfi kezéből tépte ki a szatyrát, mialatt 22 éves társa tarkón ütötte a sértettet. A férfi a bántalmazás következtében a földre esett és megsérült, a gyanúsítottak pedig az így megszerzett szatyorral – és az abban elhelyezett dohánytermékkel, nagyobb összegű készpénzzel, a sértett nevére kiállított okiratokkal és bankkártyával együtt – a helyszínről elfutottak.

A salgótarjáni rendőrök a bejelentést követően egy órán belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható két egyházasgergei férfit, akiket előállításukat követően gyanúsítottként hallgattak ki és őrizetbe vettek.

Kiemelt fotó forrása: www.police.hu