Őrizetbe vették a zabari gyilkosság gyanúsítottját

A rendőrök a forrónyomos intézkedések eredményeként beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 23 éves domaházai lakost – közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

Jelenleg annyi ismert, hogy a férfi a bejelentést megelőzően Zabar településen, az utcán – hangos szóváltást követően – a nála lévő bajonettel bántalmazta a 28 éves sértettet, aki ennek következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a 23 éves férfit emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

 

Délelőtt írtuk: Megöltek egy férfit Zabaron

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába szombatra virradó éjjel 1 óra 45 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Zabaron, az utcán egy férfit megöltek. Részleteket egyelőre nem közölt a rendőrség.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság ismertette: emberölés bűntett gyanúja miatt indítottak nyomozást. A hatóság tagjai a helyszíni szemlét, az adatgyűjtést és a bűncselekmény körülményeinek tisztázását, elkövetők felkutatását nagy erőkkel megkezdték.

 

(Fotók: Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság)