Őrizetbe vették a csecsemőgyilkossággal gyanúsított pásztói nőt

Egy pásztói nő ellen indítottak emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást a nyomozók – közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság. A rendőrök a forrónyomon történő intézkedések eredményeként, rövid időn belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 34 éves helyi lakost.

A jelenlegi adatok, valamint az igazságügyi orvosszakértői vélemény alapján a nő a napokban szülte meg gyermekét, akit ezt követően megölt. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a nőt emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és az illetékes ügyészségen előterjesztést tesznek az előzetes letartóztatásának indítványozására.

 

Mint azt már megírtuk, a rendőrség egy hétfő esti bejelentés eredményeképpen kezdett el nyomozni az ügyben. A rendőrség azt közölte: arról érkezett bejelentés, hogy egy csecsemő tesztrészt találtak.

A TV2-nek nyilatkoztak a bejelentők, azt mondták: a kutyájuk egy levágott csecsemőfejet vitt be házukba, amin a vágás nyoma még friss volt. A Bors azt írja: a nő a csecsemő koponyáját átvitte a város túloldalára, ahol a konténerek közé dobta, a kutya itt találhatott rá.