Online előadásokkal várja a nézőket az ünnepek alatt is a Zenthe Ferenc Színház

A koronavírus-járvány miatti rendezvénytilalomra reagálva az online térbe helyezte előadásait a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház, a teátrum az ünnepekre külön válogatással jelentkezik.

December 25-én, pénteken 19 órától a 2014-ben bemutatott Kegyenc című drámát láthatják az érdeklődők, december 26-án délelőtt 10 órától pedig Csukás István Ágacska című mesejátéka szól majd a kicsiknek és nagyoknak. Szombat este 19 órától a nyáron bemutatott a Vértezett szív című Trianon 100 emlékfilm lesz látható a színház Youtube csatornáján.

Log into Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

Az év utolsó napján egy három felvonásos bohózat felel a jókedvért, a Susán Ferenc rendezte Függöny fel, avagy még egyszer hátulról!, annak érdekében pedig, hogy vidáman induljon az év, január elsején 17 órakor a korábbi évek újévi hangversenyének a legjobb pillanatait láthatják majd online. Az előadások linkjét megtalálják a Zenthe Ferenc Színház Facebook oldalán.

 

Kiemelt fotó: A címszereplő Simon Kata és Móczár Bence a varázsló szerepében Csukás István és Darvas Ferenc Ágacska című mesejátékának próbáján a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színházban. A darabot december 26-án online adás keretében mutatják be Kökényessy Ági rendezésében. (Fotó: MTI/Komka Péter)