Októberben újra Salgótarjánban rendez bokszgálát a Felix Promotion

Magyarország piacvezető bokszvállalkozása, a Felix Promotion International 2018. október 12-én Salgótarjánban rendezi következő élő televíziós rendezvényét.

Salgótarján már visszatérő helyszíne a Felix Promotion International rendezvényeinek, számos nagy csatának, feledhetetlen küzdelemnek adott már otthont a város és ez a sorozat október 12-én folytatódni fog. A szervező vállalkozás ugyanis ismét hazánk legjobb bunyósait vonultatja fel a városi sportcsarnokban, illetve az M4 Sport csatorna kameráinak kereszttüzében.

A rendezvényen kötelek közé lép Magyarország legmagasabban rangsorolt profi öklözője, a cirkálósúlyú WBO interkontinentális bajnok Szellő Imre (21 győzelem, 0 vereség), valamint a súlykategória jelenlegi, illetve korábbi bajnoka, Darmos József és Tóth “Barbár” Tamás.

Láthatjuk még a korábbi nagypehelysúlyú WBO Európa-bajnok Kovács Zoltánt, továbbá a második profi meccsére készülő Urbán Ferencet is. A bokszszerető közönség egyik nagy kedvence, a tavasszal visszatért középsúlyú Harcsa Norbert (10 győzelem, 1 vereség) újabb mérkőzését is láthatja majd a salgótarjáni publikum. A budapesti versenyző számára különleges a helyszín, hisz szinte hazai pályán küzdhet, mivel felesége a városból származik.

A további fellépők névsorát, valamint az ellenfeleket a menedzsment a következő hetekben hozza majd nyilvánosságra – tájékoztatta a 3100.hu-t a Felix Promotion International.

 

Kiemelt fotó: Magyarország legmagasabban rangsorolt profi öklözője, a cirkálósúlyú WBO interkontinentális bajnok Szellő Imre (Fotó: Felix Promotion International)