Ököllel ütött nőt, majd baltával fenyegetőzött egy kazári férfi

(Forrás: www.police.hu)

Ismerősét ütötte meg a kazári férfi, majd egy baltával tért vissza és megfenyegette a sértett élettársát tegnap késő este Kazáron – tájékoztatta honlapunkat a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

A férfi tegnap este 22 óra körüli időben kazári ingatlanában felkereste ismerősét. A gyanúsított – előzetes szóváltást követően – két alkalommal, ököllel arcon ütötte az ott lakó nőt, majd elhagyta az ingatlant. Nem sokkal ezután a 36 éves férfi visszatért az épülethez, benyomta a kerítéskaput, majd fellökte az ott lakó férfi ismerősét (a korábban bántalmazott nő élettársát) és egy baltával a kezében megfenyegette, de végül itt már tettlegessége nem került sor.

A bántalmazás következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján – a nő súlyos sérülést szenvedett. A rendőrök az elkövetőt elfogták a rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya súlyos testi sértés bűntett és garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 36 éves kazári lakos ellen.

Kiemelt fotó forrása: www.police.hu