A biztonságos nyári vakáció érdekében készült a rendőrség új podcast adása

Elkészült a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság második podcast adása, amelyben a rendőr-főkapitányság baleset-megelőzési előadója és a vöröskereszt munkatársa nyújt hasznos tanácsokat szülőknek és gyermekeknek.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság az újszerű megjelenési formában, podcast adásban nyújt hasznos tanácsokat a lakosság számára. A második adásban Tamás-Kovács Andrea címzetes rendőr őrnagy, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság balesetmegelőzési előadója és Kerepesi Tímea, a Magyar Vöröskereszt Nógrád Megyei Szervezetének munkatársa voltak a vendégek. Az online elérhető beszélgetés során a résztvevők felhívták a szülők figyelmét a gyermekeikre nyári szünidőben leselkedő veszélyekre és azok elkerülési lehetőségeire, a legfontosabb gyalogos és kerékpáros közlekedési szabályokra, valamint a szabadvizekben történő fürdőzésre, mint veszélyforrásra.

A nyári vakáció biztonságos eltöltése a cél by A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság podcast adása

Elkészült a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság második podcast adása, amelyben a rendőr-főkapitányság balesetmegelőzési előadója és a vöröskereszt munkatársa nyújt hasznos tanácsokat szülőknek és gyermekeknek. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság az újszerű megjelenési formában, podcast adásban nyújt hasznos tanácsot a lakosság számára.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság első podcast adásában a gumiabroncsokról és azok közlekedésbiztonságra gyakorolt hatásáról volt szó.

A gumiabroncsokról szól a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság első podcastja

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság újszerű megjelenési formában, podcast adásokkal kívánja bűn- és baleset-megelőzési témákban elérni a lakosságot.

 

Kiemelt fotó: Kerepesi Tímea, a Magyar Vöröskereszt Nógrád Megyei Szervezetének munkatársa és Tamás-Kovács Andrea címzetes rendőr őrnagy, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság balesetmegelőzési előadója (Fotó: Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság)