Műsorra tűzték a Hollókőn forgatott showműsor epizódjait

Egy nemrégiben indult, nemzetközi televíziócsatorna spártai feladatokkal tűzdelt showműsorát forgatták tavaly nyár végén Hollókőn és környékén, egy hónapon keresztül. Az epizódok ezekben a hetekben kerülnek műsorra.

A showműsorban tizenkét versenyző mérte össze erejét és ügyességét a legkülönbözőbb feladatok során – tudta meg a Rádió Focus Kelecsényi Pétertől, a Hollókői Világörökség-kezelő Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatójától. A csatorna egy magyar érdekeltségű, Kelet-Közép-Európában aktív produkciós irodát bízott meg a megfelelő helyszín kiválasztásával. A több fordulós válogatás eredményeképpen Hollókő adhatott otthont az egy hónapos forgatásnak. A holland televíziós csapat a világörökségi falu mellett forgatott többek között a Szécsény melletti Robinson-szigeteken is.

A műsor készítéséhez szükséges eszközöket és alapanyagokat (amit lehetett) helyből szerezték be, illetve több környékbeli segítőt is foglalkoztattak a forgatás ideje alatt – emelte ki Kelecsényi Péter. Az ügyvezető elmondta azt is, hogy jól vizsgázott a helyszín és a hollókői turisztikai szakmai stáb is. Ezt támasztja alá az is, hogy a helyszín kiválasztását végző iroda a jövőben is szándékozik ilyen és hasonló produkciókat Hollókőre hozni. A SpartanX showműsor epizódjait a www.insight.tv honlapon lehet megtekinteni.

 

Forrás: Rádió Focus

Kiemelt fotó forrása: Hollókő, az élő falu | Facebook