Minden jegy elkelt a Gabora Gálára!

A napokban (másfél héttel az esemény előtt) minden jegy elővételben elkelt a 26. Gabora Gála nemzetközi jótékonysági öregfiúk teremlabdarúgó tornára – mondta el a 3100.hu megkeresésére Gabora János.

A gála főszervezője ugyanakkor hozzátette: pénteken délelőtt sor kerül egy szakhatóságokkal közös épületbejárásra a salgótarjáni sportcsarnokban, melynek célja azt (is) megvizsgálni, hogy kiadható-e esetlegesen még további 200 belépő az eseményre. A főszervező elmondta: az, hogy majdnem kettő héttel a gála előtt, elővételes vásárlás során elfogyott az összes jegy, jól mutatja mekkora az érdeklődés az ezúttal a Real Madrid öregfiúk részvételével is fémjelzett gálára.

Az “A” csoportban a Real Madrid, a Hotel Salgó, a Trió-Zalaegerszeg és Debrecen csapatai, míg a “B” csoportban a Ferencvárosi Sasok, a Videoton, Dunaszerdahely és a Pécsi MSC szerepelnek majd. Gálamérkőzéseket játszanak majd a Nógrád Megyei Hírlap, a Sport TV, a Parlament és a szponzorok válogatottjai, illetve a Gabora Team. A jótékonysági sporteseményt – sorrendben 26. alkalommal – 2018. január 27-én, szombaton rendezik majd a Salgótarjáni Városi Sportcsarnokban.

Ismertette azt is: az egyeztetések során a spanyol labdarúgók is megismerkedtek az esemény múltjával és céljaival – jelezték is, hogy kifejezetten örülnek, hogy jótékonysági célú programon vehetnek részt a nógrádi megyeszékhelyen. A Real Madrid öregfiúk csapata a Gabora Gála előtti estén érkezik majd Budapestre, a fővárosban éjszakáznak, majd az esemény reggelén érkeznek Salgótarjánba.

A 26. Gabora Gála nemzetközi jótékonysági öregfiúk teremlabdarúgó torna kedvezményezettjei ezúttal a bátonyterenyei óvodások lesznek, de sokéves segítségükre való tekintettel szintén kedvezményezett a salgótarjáni Uzoni Péter Gimnázium és Általános Iskola is.