Mi a véleménye a játszóterekről? És a piacról?

(3100.hu Fotó: Komka Péter)

Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata Európai Uniós támogatásból, Magyarország költségvetésének társfinanszírozásával tervezi játszóház kialakítását és játszóterek felújítását, illetve a vásárcsarnok és a piac felújítását is. Mindkét fejlesztés előkészítésével kapcsolatban várják a lakosság véleményét.

 

Az önkormányzat honlapján megjelent felhívás szerint a játszóház kialakítására és játszóterek felújítására vonatkozó projekt, illetve a vásárcsarnok és a piac felújításának előkészítésébe szeretnék bevonni a város lakosságát is, ezáltal megismerve a helyi igényeiket, szükségleteket és elképzeléseket a két témában. Az előzetes igényfelmérések fontosak a projektek tervezése szempontjából, ezért az önkormányzat azt kéri a lakosságtól, szánjanak 5-5 percet a kérdőívek kitöltésére. A kérdéssorok anonimak, a válaszokon kívül semmilyen adatot nem rögzítenek.

A játszóház kialakításával és játszóterek felújításával kapcsolatos kérdőív ide kattintva, a vásárcsarnok és a piac felújításával kapcsolatos kérdéssor pedig itt érhető el.