Már új székházában végzi tevékenységét az NKIK

Székhelyet váltott a Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (NKIK), a testületet immáron a Salgótarján, Mártírok útja 4. szám alatt találják meg a megye vállalkozói.

Október második felében elhagyta évek óta használt Alkotmány úti székhelyét az NKIK, a költözést követően november elejétől már a Salgótarjáni Általános Iskola Kodály Zoltán Tagiskolájának közvetlen szomszédságában működik a testület. Az új székház a kamara saját tulajdona, megvásárlásával egy 25 éves álom valósult meg – ismertette az NKIK elnöke. Tordai Péter tájékoztatása szerint néhány hétbe beletelik teljes mértékben “belakni” az ingatlant, ezt követően azonban az új helyszín a tanfolyamok és vállalkozói tájékoztatók rugalmasabb szervezését biztosítja majd.

A kamara tehát immáron a Salgótarján, Mártírok útja 4. szám alatt kereshető fel. A testület egyéb elérhetőségei nem változtak: telefonon a +36 32 520 860-as telefonszámon, e-mailben az nkik@nkik.hu címen, míg interneten a www.nkik.hu honlapon juthatnak információhoz az érdeklődők.

Az NKIK új székhelye valamivel még nagyobb is annál, mint amennyi helyet a testület működése igényel. A kamara várja irodát bérelni szándékozó, az NKIK tevékenységéhez illeszkedő területen működő vállalkozások, szervezetek jelentkezését. Az épületben 35, 25, 16 és 11 négyzetméteres irodák bérlésére van lehetőség, akár külön-külön, akár egyben.

 

Kiemelt fotó: A Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara új székháza a Mártírok útján (Fotó: NKIK)