Látogatási tilalom a kórház egyes osztályain

(Forrás: www.szlmk.hu)

A Szent Lázár Megyei Kórházban holnaptól látogatási tilalmat rendelnek el a Gyermekosztályon, a Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályon, továbbá a Szülészeti és Újszülött részlegen.

Az influenzás megbetegedések halmozódása esetén az egészségügyi intézmények vezetői saját hatáskörben látogatási tilalmat rendelhetnek el betegeik védelme érdekében. Az ÁNTSZ Országos Tisztifőorvosi Hivatala részére megküldött, a látogatási tilalmak elrendeléséről szóló tájékoztatásokból kiderül; megyénkből elsőként a balassagyarmati Dr. Kenessey Albert Kórház-Rendelőintézetben rendeltek el látogatási tilalmat egyes osztályokon. Az Ipoly-parti intézményben január 19-től a Gyermekgyógyászati, a Szülészet-nőgyógyászati és az Infektológiai Osztályon, valamint az Újszülött részlegen van érvényben a tilalom.

Az ÁNTSZ tájékoztatása alapján a salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórházban holnaptól, 2015. január 30. (péntektől) rendelnek el látogatási tilalmat. A visszavonásig érvényes tilalom egyelőre a Gyermekosztályon, a Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályon, valamint a Szülészeti és Újszülött Osztályon lép életbe.

Fotó forrása: www.szlmk.hu