Közel 70 gramm kábítószert foglaltak le a bátonyterenyei férfitől

(Forrás: www.police.hu)

Egy 39 éves bátonyterenyei férfit hallgattak ki gyanúsítottként a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói – tájékoztatta honlapunkat a rendőrség.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya új pszichoaktív anyag forgalomba hozatal előkészület vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 39 éves bátonyterenyei lakos ellen.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságának munkatársai 2015. október 6-án Pásztó belterületén igazoltatták a gépjárművével közlekedő férfit. Az igazoltatás során, majd az ezt követő házkutatáson nejlon tasakba csomagolt

[highlight background=”#333″ color=”#fff”]   29,39 gramm tömegű fehér színű port, valamint 39,75 gramm tömegű fehér színű kristályos anyagot   [/highlight]

találtak meg és foglaltak le a nyomozók. A nyomozás során beszerzett előzetes igazságügyi szakértői vélemény alapján férfitől lefoglalt por és kristályos anyag új pszichoaktív anyagnak minősül.

A férfi által bérelt ingatlanban megtartott házkutatáson a rendőrök további új pszichoaktív anyag gyanús kristályos, valamint több gramm növényi törmeléket és ezek adagonkénti csomagolásához szükséges tárgyakat – digitális mérleg, több száz darab önzáró nejlon zacskót – találtak meg és foglaltak le.

A 39 éves bátonyterenyei lakost a rendőrök elfogták, a rendőr-főkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozást a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya igazságügyi szakértők bevonásával folytatja.

Kiemelt fotó forrása: www.police.hu