Kispályás szuperkupa döntőt rendeznek vasárnap Salgótarjánban

Vasárnap a Salgótarjáni Városi Sportcsarnokban rendezik meg az V. Nógrádifutball-ReklámPress Kispályás Szuperkupa döntőjét. A fináléba nyolc csapat “egyenes ágon” kapott helyet, míg az elmúlt két hétvégén 20-20 csapattal megrendezett balassagyarmati és bátonyterenyei selejtezőkből 4-4 további alakulat jutott a döntőbe.

Baranyi Gábor főszervező a 3100.hu-nak elmondta: a döntő a csoportkörökkel kezdődik, majd késő délutántól egyenes kieséses rendszerben következnek a helyosztók. A résztvevők között Salgótarjánt a megyei első osztályú labdarúgó-bajnokságot vezető SBTC, az NB III-as Balassagyarmati VSE is ott lesznek. Megyeszékhelyi színekben lesz ott a döntőben még például a Gold Team vagy a Határ(SE)t – tette hozzá a főszervező.

Az V. Nógrádifutball-ReklámPress Kispályás Szuperkupa döntőjének tervezett időrendje. “A” csoport, 9:30 – SBTC, Határ(SE)t, Dolce Vita Pizzéria, Gold Team. “B” csoport, 11:06 – BSE, Bakos Vill, T-Cad, SASE Legends. “C” csoport, 12:42 – MTSE, Despacito-Bánk, Észak Kapuja, Unicum FC Mohora. “D” csoport, 14.16 – Ördögvilla FC, Berkenye SE, Diósjenő SE, Elán. Bemutató mérkőzés, 15:54 – Gagarin Általános Iskola-II. János Pál Pápa Általános Iskola. 16:26 – Negyeddöntők. 17:50 – Elődöntők. 18:32 – Mérkőzés a 3. helyért. 18:53 – Döntő.

Baranyi Gábor kiemelte: az eseményen jelen lesz a megye labdarúgásának krémje Mátraterenyétől Diósjenőig, de a különböző nógrádi városokban zajló teremtornák legjobbjai is. Természetesen a finálé résztvevője lesz a kétszeres címvédő Ördögvilla FC csapata is – tette hozzá.