Kiemelten ellenőrzik a revizorok a nőnaphoz kapcsolódó termékek és szolgáltatások árusítóit

A 2018. március 5-el kezdődő héten elsősorban a nemzetközi nőnaphoz kapcsolódó termékek és szolgáltatások árusítóit vizsgálják Nógrádban a revizorok – közölte az ADÓtraffipax felületén a NAV Nógrád Megyei Adó- és Vámigazgatósága.

A revizorok – hasonlóan az ország más megyéihez – Nógrádban is kiemelt figyelmet fordítanak ezen a héten a virág- és ajándékkereskedőkre, valamint az édességárusítókra és a cukrászdákra. Emellett az ellenőrök fodrászoknál, szolárium-üzemeltetőknél és egyéb szépségápolási szolgáltatóknál is vizsgálják majd a számla- és nyugtaadást, az online pénztárgép használatát, valamint az alkalmazottak bejelentését.

Hétfőn Balassagyarmaton és környékén; kedden Salgótarjánban és Bátonyterenyén, továbbá a városok térségében; szerdán Rétságon és környékbeli településeken ellenőriznek majd. A revizorok felbukkanására csütörtökön Pásztón és környékén, pénteken Szécsényben és térségében, szombaton pedig újra Bátonyterenyén és a város környezetében lehet fokozottan számítani.

A NAV Nógrád Megyei Adó- és Vámigazgatósága ugyanakkor felhívja a figyelmet arra is, hogy az adóellenőrök a hét valamennyi napján a megye egyéb településein is végezhetnek vizsgálatokat.

 

Kiemelt fotónk illusztráció! (Pixabay)