Járókelők zavarták meg a fémtolvajt

(Forrás: www.police.hu)

A 29 éves férfit a salgótarjáni rendőrök rövid időn belül elfogták.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárás B. József 29 éves salgótarjáni lakos ellen.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2015. január 8-án 19 órakor érkezett az állampolgári bejelentés, miszerint Salgótarjánban az egyik lakó pihenő övezet területén egy férfit tetten értek lopáson, aki a helyszínről elmenekült, de a bűncselekményhez használt talicskát és az arra összekészített értékeket hátrahagyta.

A rendőrök a helyszíni forrónyomos intézkedések adatai és a frissen esett hóban rögzített nyomok alapján megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével B. József gyanúsítható megalapozottan, aki egy salgótarjáni ingatlan területére a kerítésen átmászva bement, majd az onnan eltulajdonított talicskába készített össze különféle fém tárgyat és egy műanyag hordót, melyet lakására akart szállítani. Cselekménye közben a járókelők megzavarták, ezért azt befejezni nem tudta.

A 29 éves férfit a rendőrök lakásán elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. Az eltulajdonítani kívánt értékeket lefoglalták.

Forrás: www.police.hu