Italozás közben kifosztotta ismerősüket három litkei férfi

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kifosztás ügyében indított eljárást három férfival szemben, egyikükkel szemben személyi szabadság megsértése miatt is nyomoznak.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint közülük ketten még kedden keresték fel ismerősüket annak litkei családi házában, ott italozni kezdtek. Harmadik társuk a sértett állapotát kihasználva ment be a nyitott ajtón, majd egy talicska segítségével egy mosógépet vitt el a házból. Ezután az egyik férfi még tovább itatta a sértettet, miközben társa átkutatta az ingatlant, ahonnan hangfalakat, egy laptopot és egy klaviatúrát vett magához, miközben társa a sértettet nem engedte a mellékhelyiségbe menni, megfenyegette a ház lakóját és tenyérrel arcon is ütötte őt.

A rendőrök a bejelentést követően a három férfit elfogták, kihallgatták őket, kettejüket őrizetbe vették, a kifosztással és személyi szabadság megsértésével vádolt férfi esetében pedig kezdeményezik előzetes letartóztatását is. Az eltulajdonított értékeket a nyomozók megtalálták és lefoglalták.