Hiánypótló felületen találhatnak egymásra a befektetők és az eladásra kínált salgótarjáni ingatlanok

A befektetők és a salgótarjáni térségben kínált eladó vagy bérelhető ingatlanok egymásra találását segíti a Salgó Vagyon Kft. által életre keltett, új internetes felület.

A salgotarjaninvest.hu honlapon amellett, hogy a befektetők megtalálhatják a várossal kapcsolatos alapinformációkat, az igénybe vehető támogatásokat, a helyi oktatási és különösképpen szakképzési jellemzőket valamint a munkaerőpiac általános információit, térképen kereshetnek az eladó vagy bérelhető ingatlanokat is.

A felület jelenleg 45 eladó, illetve egyben a legtöbb esetben bérelhető ingatlant kínál, melyek jelentős része földterület, mintegy 20 százaléka pedig épület és telek.

A Salgó Vagyon Kft. a felületen nem csak az önkormányzati tulajdonra kívánja felhívni a befektetők figyelmét. A város földrajzi adottságaiból kifolyólag viszonylag kevés ugyanis az önkormányzati tulajdonban lévő, kiajánlható szabad terület, ezért a felületen azok is megjelennek és megjelenhetnek, akiknek megfelelő kiajánlható ingatlanja van a városban vagy környékén.

A felületről az is kiderül, hogy a salgótarjáni ipari parkban egy 40 ezer négyzetméteres és egy 16 700 négyzetméteres telek vár még gazdára.