Használt teherautók online, kedvező áron

A haszongépjárművek közül talán a teherautók a legnépszerűbbek, hiszen számtalan változatuk létezik amely a szállítmányozásban, áru fuvarozásban, élő állat szállításban vagy éppen a hűtött áru szállítmányozásában jeleskedik. Az új teherautók vaskos árai miatt sokan választják Magyarországon is a másodkézből való vásárlást. A használt teherautókat azonban érdemes olyan biztonságos helyről beszerezni mint a mascus.hu internetes portál, ahol ellenőrzött eladók minőségi termékei cserélnek gazdát a világ minden tájáról.

A nemzetközi portálon ugyanis közel 20.000 használt teherautó közül válogathatunk olyan népszerű főkategóriákban mint a Billenő teherautók, a Dobozos teherautók, a Darus teherautók, a Fülkés alvázas teherautók, az Elhúzható ponyvás teherautók, a Horgos rakodó teherautók, a Platós teherautók, a Tartályos teherautók, az Állatszállító teherautók vagy a Betonkeverők.

Teherautó alkatrészek és használt járművek kedvező áron

Az online felületen nem csak használt teherautókat, hanem azokhoz tartozó pót-alkatrészeket is találunk már néhány száz forintért is. A áruszállító járművet már néhány 100.000 forintért beszerezhetjük. Ilyen rendkívül kedvező árú jármű például a Kanadából származó 1988-as Chevrolet Custom Deluxe vagy a Németországi, 1995-ös KRONE SZP 18 ponyvás, platós teherautó is. Azonban nem csak a kisvállalkozások találják meg a számukra ideális használt teherautókat, hanem a nagy vállalatok is.

A portálon ugyanis olyan óriás gépek is megtalálhatóak mind a Grove GMK7450 darus teherautó, amelyet Hollandiából kínálnak több mint 400 millió forintért, de találunk 100 millió forint feletti, csupán 1 éves Caterpillar 725C2Ww típusú tartályos teherautót is az Egyesült Államokból. A számunkra legideálisabb ár-érték arányú használt teherautó tehát rendkívül kényelmesen megtalálható a portálon.

Több tízezer használt teherautó a világ minden tájáról

A mascus.hu portál egyedülálló módon gyűjti össze a világ összes országából a minőségi használt nagy gépeket, nehéz gépjárműveket és különböző eszközöket. A portál sikerét jelzi, hogy mára már, közel 3.5 millió egyéni látogató böngészi lapjait. A használt teherautókon kívül pedig olyan kategóriákban is találhatunk termékeket mint a mezőgazdasági gépek, az építőipari gépek, az erdészeti gépek, az anyagmozgató gépek és a kommunális gépek.

A közel 20.000 használt teherautót felsorakoztató kínálat szerte a világban található meg, így Európán kívül, Amerikából, Afrikából, Ázsiából és Ausztráliából is rendelhetünk néhány kattintással használt teherautót a portálon keresztül. A legtöbb használt teherautót Németországban, Hollandiában, az Egyesült Államokban és Belgiumban találhatjuk, de bőségesen akad magyarországi hirdetés is a rendszerben.

A legnagyobb teherautó márkák egy helyen

A Mascus igazán nagy gondot fordít arra, hogy a portálon szereplő gépek és járművek pontos és részletes leírással jelenjenek meg, ezért minden használt teherautóhoz is bőséges leírás és nagy felbontású kép is tartozik. Egyes teherautókra pedig licitálhatunk is, így biztosan a legjobb áron juthatunk hozzájuk.

A portálon biztosan mindenki megtalálja a vállalkozása számára megfelelő, tökéletes teherautó márkát, hiszen olyan nagy nevek is megjelennek az oldalon mint a Mercedes-Benz, a MAN, a Volvo, az Iveco, a Scania, a Renault, a Sterling, a Sino, a Peterbilt, a Mitsubitshi, a Ford, a Freightliner, a Mack vagy a DAF.

 

(x)