Használatba vehetik a korábban kiépített szélessávú internethálózatot a szécsényi lakosok

 

Hosszú évek munkájának eredményeképpen reális esély van arra, hogy a 2008-ban kiépített szélessávú internethálózat működése elinduljon – olvasható a Szécsény város honlapján megjelent felhívásban.

 

Mint írják: a cél, hogy minden szécsényi lakos olcsóbban és jobb minőségben televíziózhasson, internetezhessen, telefonálhasson a mostani lehetőségeknél. A rendszer ugyanis képes erre.

A felhívásból kiderül: az önkormányzat képviselő testülete megbízta a Szécsény Holding Kft-t, hogy kezdje meg az ezzel kapcsolatos munkákat. Első lépésben a szécsényi, benczúrfalvai, pösténypusztai lakosok együttműködését kérik annak érdekében, hogy megismerhessék a pontos igényeiket.

A felhívásban arra kérik a lakosokat, hogy töltsenek ki a témában egy igényfelmérő lapot, mely – többek között – a város honlapjáról is letölthető, és az ott megjelölt e-mail címre visszaküldhető. Ennek célja, hogy márciusban már konkrét csomagokat tudjanak a lakosok számára javasolni. Az igényfelmérő lap kitöltése nem jelent kötelezettség vállalást – hívják fel a figyelmet.