Hasba szúrta ismerősét egy férfi Karancslapujtőn

 

A salgótarjáni rendőrök őrizetbe vették azt a 36 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint szóváltás közben egy késsel megszúrta vitapartnerét.

 

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya felfegyverkezve elkövetett garázdaság és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást Sz. Sándor 36 éves karancskeszi lakos ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a férfi 2016. április 29-én 18 óra és 19 óra között Karancslapujtő belterületén, az utcán – előzetes szóváltást követően – dulakodni kezdett ismerősével, majd vitapartnerét egy késsel, több alkalommal megszúrta. A sértett a bántalmazás következtében – az előzetes orvosi vélemény alapján – súlyos sérülést szenvedett.

A rendőrök a széleskörű adatgyűjtés alapján a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit beazonosították, egy órán belül Karancslapujtő belterületén elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették. A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya – szakértők bevonásával – folytatja a további eljárást.

 

Kiemelt fotó forrása: www.police.hu