Hamarosan megérkeznek az elmaradt vízdíjszámlák

Hamarosan megérkeznek a vízdíjszámlák, de nem egyben kell majd kifizetni a több hónapnyi vízdíjat – derült ki az ÉRV Zrt. tájékoztatásából. A 3100.hu szerkesztőségébe több olvasói megkeresés is érkezett az elmúlt hetekben az elmaradt vízdíjszámlákkal kapcsolatban.

A szolgáltató közölte: az elmúlt időszakban elindult az Északmagyarországi Regionális Vízművek Zrt. háttérfolyamatainak és rendszereinek fejlesztése, melynek köszönhetően az ügyintézés hosszú távon egyszerűbbé és gyorsabbá válik, így az ügyfelek is könnyebben kaphatnak választ kérdéseikre, kéréseikre. Mint kiderült, az informatikai rendszer átállása érintette és érinti a felhasználói tömeges számlák kibocsátását is. Az ÉRV Zrt. közölte: a számlázás egyes felhasználói csoportoknál már megkezdődött, amely folyamatosan terjesztik ki minden ügyfélre.

Az eddig eltelt időszakban ki nem állított számlák kiküldésénél, illetve a fizetési határidők meghatározásánál az ÉRV Zrt. arra törekszik, hogy a felhasználók érdekeit a lehető legteljesebb mértékben figyelembe vegye.

Kiemelték, hogy a visszamenőleges időszak ki nem számlázott mennyiségét nem egy számlában terhelik majd rá a fogyasztókra.

Közleményében a cég hozzátette azt is, hogy az elkövetkezendő időszakban még nem a normál rendnek megfelelően érkeznek majd a számlák.

 

Kiemelt fotónk illusztráció! (Pixabay)