Halálos kimenetelű baleset történt Salgótarján határában

(MTI Fotó: Komka Péter)

 

Halálos kimenetelű baleset történt Salgótarján határában, a 21-es út nagykeresztúri elágazójánál.

 

Eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze 16:35-kor a 21-es számú főút 48-as kilométerszelvényében, a lucfalvai útelágazásnál egy autóbusz és két személygépkocsi. A baleset következtében az egyik személygépkocsi vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

A Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság azt közölte: többen megsérültek a balesetben. A másik érintett autó vezetője is súlyosan megsérült, őt salgótarjáni és bátonyterenyei tűzoltók mentették ki az autóból. (Frissítés: A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság közölte: a személy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítását követően elhunyt.)

 

A menetrend szerint közlekedő autóbuszon hat utas volt, közülük három utast és a sofőrt könnyebb sérülésekkel szállították kórházba. A műszaki mentést a salgótarjáni és a bátonyterenyei hivatásos tűzoltók végezték, a munkálatokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A beavatkozás ideje alatt csak egy sávon haladhatott a forgalom a főút érintett szakaszán.

 

3100.hu | Fotók a 21-es úton történt tragikus balesetről

Fotók a 21-es úton történt tragikus balesetről Mint arról korábban beszámoltunk: egy menetrend szerinti autóbusz és két személyautó ütközött a 21-es számú főút Salgótarjánból kivezető szakaszán, a nagykeresztúri elágazóban. Az egyik autó sofőrje meghalt, a másik autó vezetője súlyos sérüléseket szenvedett, a busz sofőrjét és három utasát is kórházba szállították.

 

(MTI Fotó: Komka Péter)