Gengszterkorzó Salgótarjánban – Páros belépőt nyerhet tőlünk a Group’n’Swing koncertjére

Látványos koreográfiákkal, gegekkel és persze a jó néhány évtizeddel ezelőtti, bűnös New York hangulatát felidéző sok-sok slágerrel érkezik Salgótarjánba a Group’n’Swing zenekar. Füstös bárok, félvilági mulatók, félhomályos éttermek, no és a fényűző kaszinók elevenednek meg 2019. április 25-én a Zenthe Ferenc Színházban, a Gengszterkorzó címet viselő koncertshow-n.

A tízfős zenekar Magyarország első számú swing és boogie show zenekara. Előadásaikkal 2006 óta színesítik az ország legjelentősebb rendezvényeit, fesztiváljait, exkluzív konferenciáit és a főváros legelegánsabb klubjait. Salgótarjánban a 35. Nemzetközi Dixieland Fesztivál keretein belül lépnek színpadra.

Az elmúlt évek alatt a zenekar nagy utat járt be, nem csak a szó szoros értelmében, hanem stilisztikailag is. Az eredeti elképzelés szerint a zenekar amerika 40-es 50-es éveinek hangulatát volt hivatott felidézni, a swing, a shuffle, valamint a boogie legjelentősebb képviselőinek slágerein keresztül. Az ugrásszerűen növekvő, minden korosztályt képviselő rajongótáboruknak és a jelen kor igényeinek megfelelve azonban a zenekar repertoárja kibővült. A saját szerzeményeik mellett mára már Michael Bublé, Barry White vagy éppen Amy Winehouse slágerei is gazdagítják a kínálatukat.

A 3100.hu és a színház közös játékában két páros belépőt nyerhet a színháztermi programra. Részletek alább, vagy ide kattintva.

(Kiemelt fotó forrása: Group’n’Swing)