Gabora Gála – Látókörben a Real Madrid öregfiúk csapata

Visszaigazolta a meghívást a 26. nemzetközi Gabora Gála jótékonysági teremlabdarúgó tornára a Real Madrid öregfiúk csapata – közölte a megkeresésünkre Gabora János. Részvételük ennek ellenére még nem biztos – tudtuk meg a főszervezőtől.

 

Gabora János emlékeztetett rá: Zele-Tóth Józsefen, a Real Madrid utánpótlásával foglalkozó szakemberen keresztül sikerült felvenni a kapcsolatot a csapattal. Egerben, egy hasonló tornán már járt néhány évvel ezelőtt a Real Madrid öregfiúk csapata. Több hónapos egyeztetést követően a klub most arról tájékoztatta a Gabora Gála főszervezőjét, hogy a meghívást elfogadták. Gabora János hozzátette:

ebben a pillanatban még nem lehet kijelenteni, hogy itt is lesznek majd Salgótarjánban, de ő személyesen és szervezőcsapata is minden erejével azon dolgozik, hogy a spanyol csapat számára biztosítani tudják a szükséges feltételeket ahhoz, hogy pályára lépjenek majd a gálán.

Az illusztris csapat sűrű programja miatt a gála időpontja is módosulhat, előreláthatólag 2018. január 27-re. Ezzel kapcsolatban Gabora János jelezte: köszönetét fejezi ki a Salgótarjáni Közművelődési Nonprofit Kft. felé, ahol türelemmel voltak és vannak a gála időpontjának végleges meghatározását illetően.