Fekete Zsolt: az eddig végzett munka vezetett sikerre Salgótarjánban

Az eddig végzett munkának tudja be győzelmét Fekete Zsolt, Salgótarján újraválasztott polgármestere, aki az ellenzéki összefogás jelöltjeként nyert vasárnap a szavazatok 54,25 százalékával.

Fekete Zsolt (Salgótarján, Szeretem! Egyesület – DK, Jobbik, LMP, Momentum, MSZP, Párbeszéd, Tarjáni Városlakó Egyesület) az MTI-nek azt mondta, a siker annak a négy és fél-, ötéves munkának köszönhető, “amibe beleálltak”, és átgondolták Salgótarján jövőjét. Elmondta, hogy a kormánnyal együttműködve folytatni akarja a Modern városok programot, bízva abban, hogy Orbán Viktor miniszterelnök megtartja, amit megígért, mert a városnak erősödnie kell.

A városvezető a legfontosabb teendők közé sorolta, hogy újra működő ipar legyen a barnamezős területeken, az öblösüveggyár területén elkészüljön az Üveglandia Központ, és elkezdődjön az építkezés az északi városrészben lévő Tóstrandon, ahol sport- és rekreációs központot terveztek.

Fekete Zsoltot először 2016 februárjában választották polgármesterré, az előző városvezető, Dóra Ottó (MSZP) halála miatt tartott időközi választáson.

 

Forrás: MTI / (Kiemelt fotó forrása: Fekete Zsolt | Facebook)