Elsősorban elektronikus úton történik az ügyintézés a munkaügyi központban is

A Nógrád Megyei Kormányhivatal foglalkoztatási osztályai arra kérik az álláskeresőként történő nyilvántartásba vételre irányuló, valamint az álláskeresési ellátás iránti kérelmek benyújtóit, hogy az elektronikus ügyintézést részesítsék előnyben.

A kormányhivatal tájékoztatása szerint ezen kérelmek beadhatóak a www.munka.hu oldalon, de elküldhetőek e-mailben is a lakó vagy tartózkodási hely szerint illetékes járási hivatal foglalkoztatási osztályának. Akik az elektronikus ügyintézést nem tudják megoldani, postán juttathatják el a dokumentumokat. Aki csak és kizárólag személyes megjelenéssel tudja teljesíteni a kérelemhez tartozó, vagy az ellátás megállapításához szükséges dokumentumok leadását, a foglalkoztatási osztályok előtereiben elhelyezett gyűjtődobozok útján teheti ezt meg.

A Salgótarjáni Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályának elérhetőségei:
Cím: 3100 Salgótarján, Fürdő út 3.
Telefonszám: +36 32 316 624
E-mail: foglalkoztatas.salgotarjan@nograd.gov.hu

Kérdés esetén a járási hivatalok foglalkoztatási osztályainak munkatársai telefonon adnak bővebb felvilágosítást. A Nógrád Megyei Kormányhivatal részletes kitöltési útmutatóban ismerteti a nyilvántartásba vétel, illetve az ellátás megállapítása iránti kérelmek beadásának menetét. Az erről szóló tájékoztató – a Nógrád Megyei Kormányhivatal hat foglalkoztatási osztályának elérhetőségeivel egyetemben – ide kattintva olvasható.

 

3100.hu Fotó: A kormányhivatal salgótarjáni foglalkoztatási osztályának épülete