Elkapták a Szojka Ferenc Stadion épületébe betörőket

Három salgótarjáni férfi és egy bátonyterenyei fiatalkorú fiú volt az elkövető – tájékoztatta honlapunkat a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrökhöz tegnap reggel érkezett a bejelentés, miszerint a Szojka Ferenc Stadion központi épületébe az elmúlt napokban ismeretlen személyek betörtek és különféle műszaki cikket tulajdonítottak el. A salgótarjáni nyomozók adatgyűjtést végeztek, melynek eredményeként rövid időn belül azonosították és a salgótarjáni rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható négy férfit.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján O. Bertalan és három társa a karácsonyt megelőző napokban valamikor a stadion épületének hátsó ablakáról a rácsot lefeszítve, majd az ablakot betörve jutott be az komplexumba. Innen aztán két hangfalat, hangosító berendezést, LCD televíziót és benzines fűkaszát tulajdonítottak el.

 

 

A rendőrök O. Bertalan 21 éves, Cs. Géza 19 éves és 18 éves férfi társukat – salgótarjáni lakosokat -, valamint 16 éves bátonyterenyei fiú társukat lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A hatóság tagjai az eltulajdonított tárgyak jelentős részét a házkutatások alkalmával felkutatták és lefoglalták.

 

Fotók forrása: www.police.hu